مولوی بزرگ زاده: تا پای جان پشت رهبر و نیروهای مسلح ایستاده ایم اغتشاشات اخیر بخشی از «شناسایی با رزم» دشمن برای جنگ بزرگ‌تر بود پزشکیان: ما وارث برخی از ناترازی‌ها هستیم/ برای تابستان آینده احتمالاً برق تولیدی‌ها را قطع نخواهیم کرد قالیباف: تا منافع اقتصادی ما تضمین نشود خبری از مذاکره نیست نامه نماینده ایران به شورای امنیت درباره تهدیدات ترامپ عوامل شهادت بسیجی «امین ضیایی» دستگیر شدند دستور پزشکیان برای انتشار مشخصات جانباختگان ناآرامی‌های اخیر هشدار سخنگوی سپاه به آمریکایی‌ها: برای همه سناریوهایتان برنامه داریم خنثی‌سازی توطئه ناامنی در خراسان جنوبی شمخانی: پاسخ به اقدام نظامی آمریکا بی‌سابقه خواهد بود توضیح سخنگوی دولت درباره گرفتن خسارت حوادث اخیر از سلبریتی‌ها + جزئیات ضرب‌الاجل یک هفته‌ای عارف درباره خسارات جنگ ۱۲ روزه و حوادث اخیر پزشکیان: قدرت خرید دهک‌های یک تا هفت بهبود یافته است بررسی صلاحیت نامزد‌های انتخابات شورا کلید خورد / ۱۵ درصد داوطلبان زن هستند

صفر تا صد ماجرای ساخت بنای غیرقانونی در جماران برای روحانی

رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران، ساخت بنای غیرقانونی روحانی در جماران توسط شهرداری تهران تأیید کرد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۰ - ۳۱ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 20
کد خبر: ۴۶۸۲۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ چند روزی است که خبری مبنی بر ساخت بنای غیرقانونی در نیاوران به دستور شهردار تهران برای حجت‌الاسلام روحانی رئیس‌جمهور در شبکه‌های  اجتماعی منتشر شده است.

 

در همین ارتباط جمعی از اهالی محله جماران نامه‌ای را خطاب به شهردار تهران نوشتند که در این نامه آمده است: احتراما اینجانبان امضا‌کنندگان اهالی محله جماران به عرض می‌رسانیم که مدتی است شخص یا اشخاص نامعلوم ادعای ارتباط با مقامات دولتی مبادرت به ساخت و ساز غیرقانونی در مقیاس وسیع در بخشی از اراضی واقع در یاسر، خیابان شهید حمید حسنی‌کیا، اول چوبینه کرده‌اند و بدین ترتیب با تخطی از موازین شهرسازی و مقدرات شهرداری عملا سبب ضرر به حقوق مادی و معنوی اهالی محل شدند و سبب‌ساز ایجاد جو نارضایتی در سطح عمومی شدند.

 

پر واضح است که چنین اقداماتی نه تنها از مصادیق بارز نقص حقوق شهروندی محسوب و سبب ضایع شدن حقوق حقه ساکنین می‌شود بلکه با قواعد و اصول فقه خصوصا قاعده لاضرر در تعارض بوده و امری خلاف قانون و شرع تلقی می‌شود. حال با عنایت به مراتب مذکور استدعا داریم دستور فرمایید با قید فوریت به مضوع رسیدگی شده و اقدامات مقتضی برای توقف عملیات ساختمانی و وضع به حالت قبل معمول شود.

 

محمدجواد حق‌شناس، رئیس کمیسیون فرهنگی شورای شهر تهران نیز  در ارتباط با مسئله اشاره شده در صفحه شخصی خود نوشت: این خبر را بررسی کردم؛ متاسفانه حقیقت دارد! دو تن از اعضای شورا از محل بازدید کردند با تذکری که داده شد، پروانه به تاریخ 29 خرداد صادر شد! وجود برخی تخلفات محرز است.

 

انشاءالله اطلاع‌رسانی خواهد شد./ تسنیم

شهرداری تهران , حسن روحانی ,

ارسال نظر
آخرین اخبار